Buitenschilderwerken

Strak in de lak

januari 19, 2019 door Schilderwerken Mertens

Buitenschilderwerken

Strak in de lak:

Een huis of kantoor dat we strak in de lak hebben gezet bezit een verzorgde uitstraling. Uiteraard wilt u die zo lang mogelijk behouden. Dit bereiken we enkel met een goede voorbereiding, met kwaliteitsvolle materialen en moderne technieken.

Aan de voorbereidende werkzaamheden, zoals ontvetten, schuren, kitten, repareren en plamuren besteden we heel veel aandacht. Bij het schilderen gebruiken we alleen hoogwaardige verven, lakken en gereedschappen en passen we onze eigen moderne werkwijze toe.

Resultaat : duurzaam schilderwerk wat lang mooi blijft.

Buiten gevels:

Zijn de gevels van uw pand geschilderd, dan komt er bij het onderhoud heel wat kijken wat het zomaar overschilderen zonder een goede voorbehandeling kan grote gevolgen hebben. Eerst inspecteren we de verflaag grondig op o.a. hechting, vocht, ondergrond, vuil aanhechting, alg- en mosbegroeiing. Samen met onze verftechnisch adviseur kunnen we een passend verfsysteem adviseren.

Reinigen:

Als het reinigen van de gevels niet goed gebeurt kan de nieuwe verflaag gaan bladderen en is de kans vrij groot dat er algen door groeien. Na het reinigen worden de gevels ingespoten met een alg- en mosdodend middel zodat we er zeker van te zijn dat alle micro-organismen geheel verdwenen zijn. Pas dan kan een gevel geschilderd worden.

Met de juiste voorbereidingen gaat de buitenmuurverf minstens 10 jaar mee.

Onderhouden:

Na een grote schilderbeurt is het van belang dat uw woning jarenlang in topconditie blijft. Wij bieden u een onderhoudsplan aan dat geheel is afgestemd op uw wensen zodat uw woning jarenalng in topconditie blijft.

Hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig: u hoeft geen groot geldbedrag te reserveren voor het schilderwerk aan uw woning. Schilderwerken Mertens inspecteert uw woning en maakt een offerte op.

Na het goedkeuren hiervan zet de schilder uw huis van top tot teen smetteloos in de verf.

      Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan gerust contact met ons, wij komen graag bij u kijken voor uw buitenschilderwerk.

Schilderwerken Mertens
Uw partner voor een mooie afwerking!

Gerhees 15
3945 Ham
0479 31 28 88
Ondnr. BE 0882.284.779

Openingsuren

Maandag Op Afspraak
Dinsdag Op Afspraak
Woensdag Op Afspraak
Donderdag Op Afspraak
Vrijdag Op Afspraak
Zaterdag Op Afspraak
Zondag Gesloten
Feestdag Gesloten